Over COREL

De oprichter van COREL, Ronald M. Beltzer, heeft een jarenlange ervaring op het terrein van overnames, ontslag, herstructureringen en reorganisaties. Hij heeft vele bedrijven, instellingen en particulieren geadviseerd, trainingen verzorgd en op nationale en internationale seminars als spreker opgetreden. Door zijn jarenlange ervaring als adviseur, docent-hoogleraar, mediator en rechter, heeft hij altijd een goed oog gehad voor de wensen van de praktijk. Hierdoor is hij in staat gemakkelijk, vlot en op correcte wijze juridische tools in te zetten voor de specifieke behoeften van de opdrachtgever.

Persoonlijke kenmerken

Sterk analytisch en snel tot de kern van zaken

Meedenker, strategisch en praktisch

Humor en relativeringsvermogen

Zeer vlotte werker

Flexibele inslag

COREL staat voor expertise, snelle, heldere analyse en to the point advies en handelen.

Ronald M. Beltzer - COREL

Ervaring

Seniorniveau (anciënniteit) juridische dienstverlening

Vanaf 1994 in het arbeidsrecht met lijnen naar ondernemingsrecht, insolventierecht (doorstart) en contracten- en verbintenissenrecht.

Topniveau (inhoud) juridische dienstverlening

Jarenlang raadsheer-plv. Hof Amsterdam (o.a. Ondernemingskamer), advisering ministeries, (grote en/of gespecialiseerde) advocatenkantoren, spreker op gespecialiseerde cursussen en bij congressen (nationaal en internationaal).

Voorzitter/lid verschillende advies-, bezwaar- en beroepscommissies

Adviseur specialistisch advocatenkantoor (arbeid & onderneming)

Procesadvies, strategische en juridische advisering op het terrein van herstructurering en reorganisatie, overnames, medezeggenschap, ontslag (“van flexkrachten tot ceo’s”), in- en outsourcing en arbeidsvoorwaarden.

Auteur

Processtukken, cao’s, personeelsgidsen, rapporten, boeken en artikelen.